News

Vi har gode nyheder!

Thu 29th Jun 2017 - 10:58am Gaming

Vi kan med stor glæde fra organisationens side fortælle, at vi har forlænget med alle vores spiller på vores CS:GO hold. 

Vi er rigtig glade for at de vil fortsætte arbejdet med os, og vil følge vores ambitioner. Vi vil glæde os til at give dem endnu en stor opbakning fra vores side af, og vi håber selvfølgelig de fortsætte deres udvikling som team!

Ydermere har vi fået en kontrakt med en coach til vores CS:GO hold. Tillad med at præsentere jer for Jacob. Jacob's ansvar for disse drenge er et tæt samarbejde med Morten, som er holdet ingameleader. De skal i samarbejde med hinanden analysere modstanderne og finde på nye taktikker. Vi fra organisationens side af, er rigtig glade for dette samarbejde og vi håber dette kan hjælpe drengene og deres målsætninger!

 

Derudover sker der også noget helt nyt fra vores side i organisationen af. Vi har været lidt ude og kigge til andre spil, og inden længe vil vi kunne offentliggøre et nyt hold?

Hvilke spil tror I, at det er i?

 

 

Vi vil altid kunne bruge frivilligt arbejde i organisationen - kender du nogle som har lyst eller har du selv lyst, er du mere end velkommen til at kontakte os på vores mail. I denne mail skal du fortælle lidt om dig selv, og hvad du har erfaring med. Det er ikke et krav at du har erfaring, men dette ser vi som et kæmpe plus!

Vores mail er: morsoesport@gmail.com

 

Vi vil takke jer alle som følger med i organisationen!

 

De bedste hilsne

Morsø Esport

popcorN

popcorN

Søren Østergaard

Your Comments

Please register or login to post comments