News

Esporten er kommet til Mors!

Sun 2nd Apr 2017 - 3:33pm

Først og fremmest kan vi byde velkommen til Morsø Esports hjemmeside. Vi har arbejdet intenst det sidste stykke tid på at skulle få dette til at køre, hvilket endeligt er sket! Simon og Søren er de to ejere af Morsø Esport, og vi har en lagt en plan for denne organisation og hvordan vi skal få det op at køre.

Vores formål med organisationen er at holde det så lokalt som muligt. Dette kan tydeligt ses i vores logo, som indeholder en del symbolik for Mors. Vi har brugt lang tid på at finde ud af hvordan vores logo skulle se ud. Da vores formål var, det skulle være lokalt ville vi også have, at vores logo skulle repræsentere noget lokalt. Os i ledelsen blev hurtigt enige om en type facon, der skulle minde om Morsø Kommunes våbenskjold. Derfor fik vi lavet en modificeret due, hvor man kan se øens facon på brystet! Udover dette vil vi også forsøge at få alle vores spillere på Mors eller i omegnen af Mors. Dette vil vi gerne for, at vi kan være nærværende med vores spillere, således vi også kan følge med i deres udvikling.

Vi er allerede på udkig efter spillere, der skal repræsentere vores organisation. Vi er lige nu på udkig efter spillere i følgende spil: FIFA 17, League of Legends, Dota 2 samt Hearthstone. Vi har allerede kontaktet et Counter-Strike: Global Offensiv-hold, hvor spillerne kommer fra Mors og omegn.

 

Vi vil opdatere jeg her på siden, samt på vores Facebook og Twitter.

 

Jeg vil gerne benytte lejligheden til sige tak på vegne af Morsø Esport

popcorN

popcorN

Søren Østergaard

Your Comments

Please register or login to post comments